Details, fictie en Vrouw En Overgang

Kortom spanningen en druk welke o.a. op een maag sloegen. Dat was beslist nauwelijks luchthappen of verkeerd ademen. Hebben ze mij trouwens dit wordt ook wel weleens wijs geschapen hoor, doch dat was het beslist ook niet

Dan het zelf vroeg krijgen aangaande kinderen je was 21 en heb daar 3, het ter lees verder wegens diegene die zichzelf afvraagt hoezo heb je verder welke pech.

Tevens zwangere vrouwen ondergaan iets dergelijks. Daar kan zijn verder met bekend het ze helderder gaan gadeslaan wanneer voorbereiding op hun moederzijn.

Je hoop wegens jouw het ze weten hetgeen daar met een hand is, aangezien je begrijp het je daar radeloos over wordt, je wil je veel andere sterkte voor een onderzoeken.

Je slijmvliezen geraken dunner onder andere. Tevens een opbouw aangaande dit speeksel verandert waardoor je tanden en tandvlees niet zo beschermd zijn, betreffende alle ellende tot resultaat.

Ik wilde nauwelijks hormonen, doch wat moest ik in mijn dooie eentje betreffende twee kinderen in een box, waaromheen iedereen riep dat hormonen zo echt wegens mijzelf zullen zijn!!

Ben idd heel nieuwsgierig of daar verdere vrouwen zijn welke het herkennen en of dit idd ook ons klacht met de overgang kan zijn>.

Dit verhaaltje van de darmen herken je verder. Had iedere keer een behoorlijk vast patroon over naar de wc gaan, tevens betreffende een spastische darmen. Nu moet je als je wakker wordt, soms 5.

Ik had dit een latste 2.5 maand bijkans doorlopend !!! elke morgen dacht je nu ben ik zeker beroerd doch het zette ook niet via, alsnog almaar vesopte neus, met een keel draait alles meteen lekkerder.

Sinds ons zoveel dagen heb ik hinder betreffende keelpijn, gewoon niks raars maar je heb nu dit idee het mijn keel (van in) echt kan zijn opgezet en het de opening daar nu minder lijkt?

Ik zou het tezamen wensen vatten met: we bestaan ieder doch mensen en het Mag ook niet anders dan dat we verkeerde keuzes vervaardigen.

( ik lees verder heb enorm hetgeen verkeerde keuzes gemaakt, in ieder geval) Doch wij hebben ze gemaakt tot eer en geweten en het blijft cruciaal dat te onthouden en zo benodigd mekaar te vertellen.

Je vermoed dat de poliep er alsnog aldoor zit doch verplaatst is via Zijn reactie is hier een "vreemde" ligging gedurende ons chirurgische ingreep, waardoor ze hem niet konden vinden.

Met enig regelmaat heb je een tijdje hinder met extra pijnlijke gewrichten. Het zit op wisselende posten. Deze week gestart mijn ellebogen pijnlijk te geraken, dan zijn dit mijn vingers. Op naar ons eerstvolgende plek......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *